Hur man använder sajten?

Erbjudande

När du kommer till LiteBilligare.se och letar efter rabattkoder eller kupongkoder vill vi att du skall hitta alla de bästa erbjudandena varje webbutik har att erbjuda. Våra redaktörer handplockar därför de bästa erbjudanden, rabattkoder eller kupongkoder som våra samarbetspartners har tillgängliga.

Vi hittar alla tillgängliga erbjudanden från olika webbutiker och visar dem på en plats, vilket betyder att du kan spara både tid och pengar. Du behöver aldrig leta dig runt på nätet efter rabattkoder och erbjudanden igen, allt finns hos oss. Vi har de nyaste kampanjerna, erbjudandena och rabattkoderna som du lätt kan hitta genom att söka eller gå igenom menyn i toppen av sidan.

Hur länge varar erbjudanden?

Olika erbjudanden har olika tidsfrister beroende på butiken som erbjuder dem. Några är kortsiktiga erbjudanden som bara varar några få dagar, då gäller det att skynda sig! Andra är längre kampanjer som varar i flera veckor eller månader.

Kom ihåg att lägga till LiteBilligare.se som bokmärke och att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så att du inte går miste av bra erbjudanden såsom Hotels.com rabattkodExpedia rabattkod,  Nelly rabattkod, och Zalando rabattkod.

Vi kontrollerar ständigt våra erbjudanden men med tusentals nya tillgängliga erbjudanden är det inte lätt. Om du någon gång klickar på en länk till ett erbjudande och märker att det inte längre är tillgängligt så kan du hjälpa oss att ta bort erbjudandet genom att trycka ” X ” på kupongen eller meddela oss via ”Kontakta oss” sidan.

Rabattkoder:

Vad är en rabattkod?

En rabattkod är ett bra och enkelt sätt att spara pengar på när du handlar på nätet. Det är en unik kod som du skriver in i kassan för att få en omedelbar rabatt.

Hur använder jag rabattkoder?

Det är väldigt enkelt! I kassan så ser du en textruta där du kan fylla i rabattkoden(det kan också heta t.ex voucher, kupong eller något liknande). Skriv bara in koden i textrutan så blir rabatten aktiverad direkt.

Alla nätbutiker skiljer sig åt en aning när det gäller att använda rabattkoder så se till att du fyller i rätt textruta. Nästan alla nätbutiker visar dig den ändrade varukorgen innan du går vidare till betalning.

Kupongkoder kan vara långa och komplicerade sekvenser av bokstäver och siffror, så det är oftast enklast att bara kopiera och klistra in koden för att försäkra sig om att den inte blir felstavad. Du kan göra det genom att markera koden inne på LiteBilligare.se och sedan trycka Ctrl+C(Windows) eller Cmd+C(Mac). Efter det går du till nätbutiken och klistrar in koden i textrutan med Ctrl+V(Windows) eller Cmd+V(Mac).

När du har hittat din rabattkod, kampanjkod eller kupongkod kan du bara klicka på ”Gå till erbjudandet” så kommer du direkt till sidan där du kan använda koden.

Vi vill uppmärksamma dig om att det kan hända att någon rabattkod inte fungerar. Det finns två orsaker för det:

1. Rabattkoden har gått ut

2. Det är några tekniska problem hos försäljaren

Vi gör självklart vårt bästa för att alltid ge dig fungerande rabattkoder.