Om oss

De flesta e-post inkorgarna blir dagligen fyllda av kampanjmail från alla möjliga leverantörer. Det går fort att registrera sig på tillräckligt många nyhetsbrev för att det skall bli ett rent irritationsmoment och vad som känns som avsiktlig nedskräpning när nyhetsbreven svämmar över inkorgen.

Vi på LiteBilligare.se förstår att detta är ett stort problem och vi har därför bestämt oss för att göra någonting åt det. Du kan antingen välja att bara kika in på sidan när du är ute och handlar på nätet, eller så kan du registrera din e-post på vårt nyhetsbrev och anpassa det efter de butikerna som du själv är intresserad i!

LiteBilligare.se har ambitionen om att bli det naturliga valet när du skall handla på nätet lite billigare. Med bra sökmöjligheter, en bra översikt över nätbutiker och olika produktkategorier hoppas vi kunna nå det målet.

Vi indexerar de största svenska nätbutikerna åt dig! Vi på LiteBlligare.se uppdaterar hela tiden vårt utbud av erbjudanden och rabattkoder så att du kan spara pengar när du handlar på nätet.

LiteBilligare.se uppdateras kontinuerligt och vi bjuder in alla intresserade att lägga ut de rabattkoder de har tillgängliga på sidan.

LiteBilligare.se blev grundat år 2012.